SV Raalte - Nieuws

-

Serious request: Wat ALS?

𝙒𝙖𝙩 𝘼𝙇𝙎… 𝙅𝙞𝙟 𝙤𝙣𝙨 𝙝𝙚𝙡𝙥𝙩 𝙗𝙚𝙫𝙧𝙞𝙟𝙙𝙚𝙣 𝙪𝙞𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙜𝙡𝙖𝙯𝙚𝙣𝙝𝙪𝙞𝙨 𝙍𝙖𝙖𝙡𝙩𝙚? 🔓 De diagnose ALS betekent uitval van al jouw spieren, één voor één. Je raakt opgesloten in jouw eigen lichaam. Met uiteindelijk de dood tot gevolg. Want een medicijn is er nog niet!

Als personen die in nauw contact staan met mensen met ALS of een aanverwante spierziekte, doen wij in Raalte mee met de Lock me out!-actie van Stichting ALS Nederland en Serious Request. We hebben we ons eigen glazen huis in het centrum van Raalte. Daar zitten wij vanaf 20 december tot en met 22 december opgesloten. Sluit jij aan en help jij mee? Doneren is nu al mogelijk via www.npo3fm.nl/kominactie/acties/lock-me-out-glazenhuis-raalte Alvast enorm bedankt voor je hulp! 🙏 🔓

wat ALS… wij als gymdocenten met de kinderen in de gymles in actie komen.

De vakdocenten in de gemeente Raalte slaan de handen ineen en willen alle kinderen laten bewegen om geld in te zamelen voor ALS en aanverwante spierziekten. Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. wat ALS… we gaan springen!

Tijdens de gymlessen en buiten op het plein gaan wij met zijn allen SPRINGEN!

Door met zijn allen te springen, willen wij geld ophalen voor ALS. We laten dit zien door korte stukjes te filmen en samen te springen.

Doneren jullie? Dan springen wij het geld bij elkaar!