Routebeschrijving

Adres Sportpark Raalte

Jan van Arkelstraat 2
8101 EN Raalte

 

Vanuit richting Deventer, vanaf n348

Bij de eerste stoplichten in Raalte rechtdoor de N348 verder volgen. Vervolgens op de eerstvolgende rotonde rechts afslaan naar de Burgemeester Kerssemakersstraat. Hierna neemt u de tweede weg rechts, u rijdt dan De Klompstraat in. Aan het einde van deze weg rechtsaf. Het Sportpark Raalte ziet u dan aan uw rechterhand.

Vanuit richting Zwolle, vanaf n35

Bij de eerste stoplichten voor Raalte (‘Kruispunt Bos’) slaat u rechtsaf de N348/Nieuwe Deventerweg op. Vervolgens slaat u op de tweede rotonde linksaf naar de Burgemeester Kerssemakersstraat. Hierna neemt u de tweede weg rechts, u rijdt dan De Klompstraat in. Aan het einde van deze weg rechtsaf. Het Sportpark Raalte ziet u dan aan uw rechterhand.

Vanuit richting Almelo, vanaf n35

De N35 vanuit richting Almelo/Nijverdal blijven volgen. Sla vervolgens linksaf bij de afslag Wijhe/Deventer (N348/Nieuwe Deventerweg). Vervolgens slaat u op de tweede rotonde linksaf naar de Burgemeester Kerssemakersstraat. Hierna neemt u de tweede weg rechts, u rijdt dan De Klompstraat in. Aan het einde van deze weg rechtsaf. Het Sportpark Raalte ziet u dan aan uw rechterhand.


Mail contact

Mail naar info@svraalte.nl


Telefonisch contact


Kom gezellig langs!

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Kom dan gerust langs op het sportpark aan de Jan van Arkelstraat in Raalte.