SV Raalte - Nieuws

-

Sallandse voetbaldagen

Geniet tijdens de zomervakantie van voetbal- en outdoor activiteiten!

Sinds een aantal jaar worden in Heino voetbaldagen georganiseerd, gecombineerd met outdoor activiteiten. Hiermee wordt kinderen een actieve zomervakantie geboden. Leuk voor zowel fanatieke voetballers als voor kinderen die graag een andere uitdaging aangaan. De Sallandse voetbaldagen zonder overnachting en het Sallands voetbalkamp met overnachting zullen plaatsvinden van 2 t/m 5 augustus 2020.

Tijdens trainingen richten wij ons op het verbeteren van voetbalvaardigheden middels dagelijkse trainingen en zal verder het programma onder andere ingevuld worden met bijvoorbeeld outdoor activiteiten zoals klimmen, boogschieten en vlotbouwen. Ook activiteiten als boardingvoetbal en bubbelvoetbal mogen niet ontbreken!

De thuisbasis voor de Sallandse voetbaldagen is vakantiepark Summercamp Heino. Naast groepsaccommodaties zijn hier ook faciliteiten als de sporthal, zwembad en recreatiemeer aanwezig en in de avonduren is er een bioscoop en (kinder)disco. Met al deze faciliteiten op één plek hoeven kinderen zich nooit te vervelen.

Corona

De Sallandse Voetbaldagen met en zonder overnachting is er voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Duidelijk is geworden dat deze groep straks weer ‘gewoon’ aan de voetbaldagen deel kan nemen met inachtneming van enkele protocollen.

Voor meer informatie over het coronabeleid of om uw kind aan te melden verwijzen wij u naar onze website.

  • Aanmelden Sallandse Voetbaldagen zonder overnachting (vanaf 2 dagen).
  • Aanmelden Sallands Voetbalkamp met overnachting.

Met sportieve groet,

Organisatie Sallandse Voetbaldagen

info@sallandsevoetbaldagen.nl