SV Raalte - Nieuws

-

Hoofd Jeugd Opleidingen gezocht

Hoofd Jeugd Opleidingen SV Raalte

SV Raalte is op zoek naar een Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO). SV Raalte is een club in beweging. De afgelopen jaren is een fundament gelegd voor het technische beleid “van leren naar presteren”. We zoeken een enthousiaste en gedreven HJO die ons de komende jaren gaat helpen het technisch beleid verder door te ontwikkelen en te implementeren. HJO is samen met de technische commissie verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van alle jeugdtrainers.

SV Raalte wil de komende jaren nadrukkelijke “investeren” in de jeugd. Dit doen we door het zorgen van goede faciliteiten, door het inzetten van een video-analyse systeem en door het continue opleiden en begeleiden van onze jeugdtrainers.

Ben jij de trainer (HJO) die naast voetbaltechnische kennis ook pedagogisch onderlegd is, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bereid is om minimaal twee trainingsavonden en een dagdeel op zaterdag aanwezig te zijn en samen met een brede technische commissie de schouders er onder te zetten dan zien we je reactie heel graag tegemoet.

Graag reactie sturen naar info@svraalte.nl of neem contact op met Jef Hegteler (voorzitter technische commissie 06-41039476) of Paul Velsink (algemeen voorzitter SV Raalte 06-51818556)

Bijlage: Profielschets (download hier)