Meld je hier aan!

Ondergetekende meldt zich aan als lid van SV Raalte voor een periode van 1 jaar met stilzwijgende verlenging. De verschuldigde contributie wordt per kwartaal via automatische incasso voldaan.

Benieuwd naar de contributiebedragen van SV Raalte? Klik hier!

Afdeling:

Gegevens nieuw lid:

Achternaam

Voornaam

Voorletters

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

Geboorteplaats

Geslacht
 Man Vrouw

Nationaliteit

Vorige vereniging

Paspoort/ID-kaart/Rijbewijs nummer (indien 15 jaar en ouder)

Meld zich hierbij aan als lid van Sportvereniging SV Raalte en verleent tot wederopzegging machtiging aan Sportvereniging SV Raalte een bedrag wegens contributie af te schrijven van:

Bankrekeningnummer (IBAN)

Ten name van

Te (plaats)

Vanaf het moment van inschrijven mag u aan de door u gekozen sporttraining deelnemen. Aan eventuele wedstrijden mag deelgenomen worden als de inschrijving bij de betreffende bond geregeld is. Met de door u verstrekte gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Het papieren aanmeldformulier invullen? Klik hier om te downloaden.

Mail contact

Mail naar info@svraalte.nl

Telefonisch contact

Kom gezellig langs!

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Kom dan gerust langs op het sportpark aan de Jan van Arkelstraat in Raalte.