SV Raalte - Nieuws

-

Voetbal challenges

Doe mee aan de voetbal challenges van SV Raalte!

Ben jij of is jouw kind het ook zat om thuis te zitten, niet te kunnen trainen en geen wedstrijden te kunnen spelen? Doe dan mee aan de voetbal challenges! Met deze challenges, die wij aan kunnen bieden in samenwerking met de Sallandse Voetbaldagen, staat jou elke dag een nieuwe uitdaging te wachten bestaande uit drie opdrachten. Lukt het jou ze allemaal te volbrengen?

De hele lijst met challenges vind je onder dit bericht!

Deze challenges zijn geschikt voor voetballers van ieder niveau en voor alle leeftijden. Doordat de challenges ook nog eens in je eentje en in de achtertuin uit te voeren zijn, kan iedereen meedoen. Wel zo handig!

Prijzen

Kan je dan ook prijzen winnen als je meedoet? Jazeker, binnen ieder team is een mooie prijs te winnen! Om kans te maken moet je deelnemen aan zoveel mogelijk challenges en daar een filmpje van maken die je opstuurt naar jouw trainer. Daarbij wordt niet per se alleen gekeken of je de opdrachten van de challenge haalt, maar zeker ook of je in ieder geval je best doet om het te halen!

Kans maken op een extra prijs? Door jouw filmpje te delen via Facebook of Instagram en daarbij de Sallandse Voetbaldagen te taggen, maak je naast de teamprijs ook nog eens kans op een mooi voetbalshirt met jouw eigen naam erop!