SV Raalte - Nieuws

-

Vacature trainer 2e elftal

SV Raalte is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal (senioren) voor het seizoen 2019 – 2020. Het tweede elftal is een selectie elftal en veelal een opstap, voor spelers afkomstig uit de jeugd, richting het eerste elftal. We zoeken een jonge ambitieuze trainer die wellicht zijn eerste stappen in het seniorenvoetbal wil gaan zetten, die een verbinder is met de jeugd enerzijds en met de selectie heren 1 anderzijds en een persoon die in staat is om prestatie en plezier te combineren.

De trainer zal tevens deel uitmaken van de technische commissie en van hieruit wordt een bijdrage verwacht aan het verder ‘professionaliseren’ en uitdragen van het jeugdbeleid.

SV Raalte is een club in beweging, Afgelopen twee jaar is een fundament gelegd voor het technische beleid “van leren naar presteren”. Ben jij de trainer die ons op weg helpt dan zien we je reactie graag tegemoet.

Graag reactie sturen naar voetbal@svraalte.nl of neem contact op met Paul Velsink 06-51818556 voorzitter afdeling voetbal SV Raalte